Yakın Doğu Üniversitesi Botaş’a Konuk Olacak…
Eklenme Tarihi: 12 Mart 2017, 13:41
Son Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 16:32

Türkiye Kadınlar basketbol liginde şampiyonluğun iddialı takımlarından olan Yakın Doğu Üniversitesi, ligin 20. haftasında BOTAŞ ile karşılaşacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Üniversitesi’nin deplasmana gideceği maç, 13 Mart 2017 Pazartesi günü, saat 18:00’de Adana Adnan Menderes Spor Salonu’nda oynanacak.

Türkiye kupasının sahibi olan ve Avrupa’da EuroCup yarı finale yükselen Yakın Doğu Üniversitesi, ligde ise lider konumda bulunuyor.

Zafer KALAYCIOĞLU: “ Yüksek Tempolu Bir Maç Bizi Bekliyor”

BOTAŞ deplasmanını değerlendiren Zafer KALAYCIOĞLU, yoğun bir maç rotasyonunda, oynadıkları iyi basketbolu sahada yansıtmaya devam edeceklerini söyledi. Elde ettikleri Türkiye Kupası ile iyi bir motivasyona sahip olduklarını ifade eden Baş Antrenör KALAYCIOĞLU: “Avrupa ve Türkiye Kupası maçları nedeniyle yoğun bir maç rotasyonunda yorulduk ancak her iki kulvarda da başarılı, bizi mutlu eden galibiyetler elde ettik. Her zamanki gibi kazanmak için son topa kadar mücadelemizi en iyi şekilde sürdüreceğiz. İyi basketbol oynayan bir takımla karşılaşacağız. Başa baş bir mücadelenin yaşanacağı bir maç olacağını düşünüyorum. Oyuncularımın da bu maçta gerekli özeni göstereceğine inanıyorum. Sezon sonu şampiyonluk hedefleri doğrultusunda ciddi mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.