Finans Sektörünün Devleri İle Akademisyenlerin Buluştuğu 1. Uluslararası Bankacılık Kongresi’ne Yakın Doğu Üniversitesi Öğrencileri de Katıldı…
Eklenme Tarihi: 06 Haziran 2018, 16:19
Son Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2020, 09:41

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda bilim insanının katılımı ile Başkent Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi’nin ev sahipliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen “Uluslararası Bankacılık Kongresi”ne, Yakın Doğu Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümü öğrencileri de katıldı.

Ankara Sheraton Otel’de gerçekleştirilen kongrede, Türkiye’nin en büyük finansal kuruluşların sponsor olduğu ve bankacılık, sigortacılık, sermaye piyasaları ile finans sektörüyle ilgili çok sayıda konu tartışıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, Türkiye Katılım Bankaları Birliği Başkanı Melikşah Utku ve Hazine Müsteşar Yardımcısı Dr. Ahmet Genç’in konuk konuşmacı olarak yer aldığı kongreye, Yakın Doğu Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümü öğrencileri Doç. Dr. Erdem Kırkbeşoğlu’nun önderliğinde katılım gösterdi. İki gün süren kongrede öğrenciler, panel ve bilimsel oturumlara katılarak finansal piyasalardaki güncel sorunlar hakkında bilgi sahibi olurken finans sektörünün önemli isimleriyle tanışma fırsatı buldular.