Yakın Doğu Üniversitesi Beşiktaş’ı Konuk Ediyor…
Eklenme Tarihi: 03 Nisan 2018, 14:40
Son Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2020, 09:11

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı ile Beşiktaş, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 24. haftasında karşılaşıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden verilen bilgiye göre, Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliği yapacağı maç, 4 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 19:00’da, İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak.

Ligde lider durumda bulunan Yakın Doğu Üniversitesi, oynanan ilk maçta rakibini deplasmanda 82-68 mağlup etmişti. Beşiktaş ise ligde altıncı sırada bulunuyor.

Zafer Kalaycıoğlu: “Final-Four Öncesi Uygulayacağımız Taktiklerin Çalışmasını Yapacağız”
Beşiktaş karşılaşması ile ilgili görüşlerini dile getiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, lig sonu hedefleri ve Final-Four açısından Beşiktaş maçının önemli bir maç olduğunu söyledi.

Zorlu bir mücadele olacağını ifade eden Başantrenör Kalaycıoğlu,“Ligin sonuna yaklaşıyoruz. Her iki takım içinde önem taşıyan bir karşılaşma. İki takımda ligi kendi hedefleri doğrultusunda en iyi yerde bitirebilmek için mücadele ediyor. Beşiktaş ligi ilk beş içerisinde bitirmeyi hedefliyor. Rakibimiz ligin tecrübelilerinden, çok önemli maçlardan önemli galibiyetler alan bir takım. Ayrıca iyi bir kadroya sahipler. Ligde geriye kalan üç maç bizim için artık büyük önem taşıyor. Çünkü bu maçlar Final Four öncesi yapacağımız hazırlıkları uygulayacağımız maçlar. Final-Four’da uygulayacağımız taktikleri deneyeceğiz. Tabi bu maçlar aynı zamanda Play-off içinde bir hazırlık niteliğinde olacak. Oyuncularımızı bu maçlara en iyi şekilde konsantre ediyoruz. Kayla McBride Amerika’dan dönerek çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı. Oyuncularımız maçların ne kadar önemli olduğunun bilincinde. Her zaman son ana kadar elinden gelenin en iyisini yapan bir takım olduğumuzu verecekleri mücadele ile göstereceklerine inanıyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık, evimizdeki maçı kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.