Yakın Doğu Üniversitesi Mezunları Adana ve Mersin’de Buluştu
Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2017, 13:57
Son Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 10:27

Yakın Doğu Üniversitesi Mezunları Derneği (YADOMED), 6-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Adana’da buluşma düzenledi. Özellikle Türkiye’nin güney illerinden yoğun katılımın gerçekleştiği buluşmada Adana ve Mersin kentlerinde programlar düzenlenerek mezunlar hasret giderdiler.

YADOMED Başkanı Selami BAYDİLLİ, Ayça KATLAV, Burhan Keskin ve Tolga OĞUZ'un yoğun çabaları ve ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden; Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zihni TURKAN, Öğrt. Görv. Dr. Çiğdem ÇAĞNAN, Öğrt. Görv. Memnune TURKAN ve fakültenin kurucu öğretim görevlilerinden Şener ÇAĞNAN’ın da misafir olarak katıldığı buluşma, başka bir şehirde yeniden buluşmak dilekleri ile tamamlandı.

Misafir öğretim elemanlarının çok sıcak duygularla karşılandığı buluşmada, öğretim elemanları da mezun öğrencileri ile hep gurur duyduklarını belirttiler.