Yakın Doğu Üniversitesi Galatasaray ile Karşılaşıyor
Eklenme Tarihi: 18 Şubat 2017, 14:21
Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 13:25

Kadınlar EuroCup’ta çeyrek finale yükselerek adından söz ettiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 18. haftasında Galatasaray ile karşılaşıyor. Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe aldıkları 14 galibiyetle liderlik için mücadele ederken, Galatasaray ise 13 galibiyetle ligde üçüncü sırada yer alıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, iki takımın lig sıralamasında üst sıralardaki yerini korumak için mücadele edeceği maç, 19 Şubat 2017 Pazar günü, saat 15:30’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.

Bu Haftaki Maçlar Sıralamanın Belirlenmesi Açısından Kritik

Türkiye Kupasında da eşleştikleri Galatasaray ile çıkacakları deplasman maçını değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Baş Antrenörü Zafer KALAYCIOĞLU, kritik ve zor bir maça çıkacaklarını söyledi. Galatsaray’ın bu sezon başarılı olduğunun ligdeki sıralamadan belli olduğunu belirten Baş Antrenör KALAYCIOĞLU, “Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Bu haftaki maçlar ligdeki sıralamayı belirlemek açısından kritik önem taşıyan maçlar. Liderlik hedefimizi gerçekleştirmek için mutaka kazanmamız gereken bir maç. Bu maç ayrıca, Galatasaray ile 10 gün sonra oynacağımız Türkiye Kupası maçı için prova niteliğinde olacak. Her iki takım Euro Cup’ta da başarılı grafik çiziyor. Tabii seyirci faktörünün ne kadar önemli olduğunu Avrupa maçlarında gördük. Yine aynı taraftar desteğini Galatasaray maçında da bekliyoruz. Oyuncularım bu gibi derbi maçları açısından son derece tecrübeliler. Venedik maçından sonra rehavete kapılmadan Galatasaray maçını kazanmak adına son topa kadar mücadele edecek. Taraftarımıza güzel bir Galatasaray galibiyeti hediye etmek istiyoruz” dedi.