Eklenme Tarihi: 25 Nisan 2016, 11:42
Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 11:48
Yakın Doğu Üniversitesi I. Çocuk Şenliği Yüksek Katılımla Gerçekleştirildi

Yakın Doğu Üniversitesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenen ‘Çocuk Şöleni’, Yakın Doğu Üniversitesi personelinin ve çocuklarının yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen Çocuk Şenliği’nde çocuklara yönelik eğlenceli oyunların yanı sıra Yakın Doğu Üniversitesi Dans Okulu çocuk dansçıların da sundukları muhteşem dans gösterileri ile çocuklar unutulmaz bir gün yaşadılar.

Yakın Doğu Üniversitesi I. Çocuk Şenliği Yüksek Katılımla Gerçekleştirildi

Unutulmaya Yüz Tutmuş Oyunlar Çocuklara Hatırlatıldı…
Yakın Doğu Üniversitesi personellerinin birbirleriyle kaynaşmasının amaçlandığı günde, unutulmaya yüz tutmuş kültürel çocuk oyunları olan çuval yarışı, ip çekme yarışması ve kaşıkla yumurta taşıma yarışları çocuklara oynatıldığı ve bu oyunların çocuklara hatırlatıldığı bildirildi. Üç saat süren etkinlikte, çocuklar yeni çağın bilgisayar oyunlarından uzaklaşıp kültürel oyunlarla tanışmış oldular.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Yakın Doğu Üniversitesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen I. Çocuk Şenliği önümüzdeki yıllarda da gelenekselleşerek devam edeceği bildirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi I. Çocuk Şenliği Yüksek Katılımla Gerçekleştirildi

Yrd. Doç. Dr. Yeter TABUR: “Yoğun ilgi Gören Etkinliğimizi Gelenekselleştirerek Her Sene Gerçekleştireceğiz”
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Yeter Tabur, Yakın Doğu Üniversitesi personelinin ve çocuklarının keyifli ve kaliteli zaman geçirmesine olanak sağladıkları için duydukları mutluluğu ifade ederek; “Yakın Doğu Üniversitesi olarak ailece kaliteli zaman geçirmenin öneminin bilincindeyiz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde hem personelimizin birbiriyle kaynaşmasını hem de ailece keyifli ve kaliteli zaman geçirmelerini hedefledik. Yoğun bir ilgi ile karşılaştığımız etkinliği gelenekselleştirerek devam edeceğiz” dedi.