Mezun Olacak Olan Öğrencilerin Dikkatine

Mezun Olacak Olan Öğrencilerin Dikkatine

Diplomalarınızı Eksiksiz Alabilmeniz İçin Yapılması Gerekenler;

KKTC Vatandaşları

• YDU Bankası Eğitim Vakfı Hesabına belirlenen ücret yatırılıp, dekontu öğrenci işlerine (Rektörlük Binası) götürmeniz gerekmektedir. Bu ücret Diploma Onay İşlemleri İçin Geçerli olup, Diploma Onay İşlemleri ÖĞRENCİ İŞLERİ/ REKTÖRLÜK Tarafından Yapılacaktır.
    (Diploma Onay İşlemleri:MEB Onayı.)
  • YDU Bankası hesabına belirtilecek olan Transcript Ücreti Yatırılıp, dekontun Öğrenci İşlerine (Rektörlük binası) teslim edilmesi gerekmektedir.
  • Tüm öğrencilerin Öğrenci İşlerine (Rektörlük Binası) Gidip; eksik evrağı, teslim edilmeyen dekontu, herhangi bir aya ait borcu olup olmadığı teyit edilmelidir.

TC Vatandaşları

• YDU Bankası Eğitim Vakfı Hesabına belirlenen ücret yatırılıp, dekontu öğrenci (Rektörlük Binası) işlerine götürmeniz gerekmektedir. Bu ücret Diploma Onay İşlemleri İçin Geçerli olup, Diploma Onay İşlemleri ÖĞRENCİ İŞLERİ/REKTÖRLÜK Tarafından Yapılacaktır.
    (Diploma Onay İşlemleri: Polisten Alınacak Giriş Çıkışlar, MEB Onayı, Konsolosluk Onayı.)
  • YDU Bankası hesabına belirtilecek olan Transcript Ücreti Yatırılıp, dekontun Öğrenci İşlerine (Rektörlük Binası) teslim edilmesi gerekmektedir.

Düşünceleriniz veya Sorularınız