YDÜ Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölümü, Yaşlılar Haftası’nda Ece Özel Yaşlı Bakımevi’ni Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 27 Mart 2016, 23:39
Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 14:46

YDÜ Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölümü Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

YDÜ Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölümü Öğrencileri Yaşlılar Haftası' nda Ece Özel Yaşlı Bakımevi'ni Ziyaret Etti
18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Yakın Doğu Üniversitesi Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölümü hocaları ve öğrencileri, Lefkoşa'daki Ece Özel Yaşlı Bakımevi'ne ziyarette bulundu.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Koordinatörü Yeşim Üstün Aksoy ve bölüm hocası Nuray Kibrit'in öğrencileri ile gerçekleştirdikleri ziyaret, bakımevi sakinlerine Yaşlılar Haftası dolayısıyla saç ve güzellik bakımı uygulamaları gerçekleştirmeleri amacıyla yapıldı.

Aksoy; "En değerli varlıklarımız yaşlılarımıza saç ve güzellik bakımı yaparak onları yaşlılar haftasında bir nebze olsun mutlu ettiklerini" belirtirken; "Orada çok duygulu anlar yaşadık, tüm yaşlılarımızın annelerimiz ve babalarımız olduğunu düşünerek her ne kadar özel yaşlı bakımevlerinde iyi şartlarda bakımları sağlansa da, yine de her birinin içinde bir burukluk olduğunu hissettik" ifadelerini kullandı.

Aksoy; "Anne ve Babalarınızı Bakım Evlerine Terk Etmeyin"
Aksoy, "Çok zorda kalmadıkça evlatların anne ve babalarını bakımevlerine terk etmemeleri gerektiğini fakat ne acıdır ki bazı yaşlıların hiç arayıp soranının olmadığını gördüklerini" dile getirdi.

Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Koordinatörü Aksoy, bu tür ziyaretleri sadece yaşlılar haftasında değil, her fırsatta tekrarlayacaklarını dile getirdi. Aksoy, "Ayrıca bu etkinlikte, bize bu fırsatı sağlayan Ece Bakımevi'ne katkılarından dolayı Prenses Hair Nail & Skin Care ve Ahmet Arabacıoğlu'na teşekkür ederiz" dedi.

Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri ise, gerçekleştirdikleri böyle anlamlı bir  projede yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydederken yeni projeler için heyecanlandıklarını belirtti.