Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Online Mezuniyet Töreni

Eklenme Tarihi: 29 Haziran 2021, Salı, 08:58
Son düzenleme: 29 Haziran 2021, Salı, 08:59
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Online Mezuniyet Töreni

Ülkemizde YÖK, YÖDAK, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile KKTC Bakanlar Kurulu tarafından, yaşanan Yeni Tip Koronavirüs salgını nedeni ile 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Döneminde geleneksel eğitime ara verilmesi ve uzaktan/çevrim içi eğitim şeklinde yürütülmesi kararı devam etmektedir.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgide, Yakın Doğu Üniversitesi başarı ile sürdürdüğü çevrim içi eğitim süreci sonunda ülkelerine dönen tüm öğrenciler için sağlık güvenliğini dikkate alarak Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Mezuniyet Törenini 1 Temmuz tarihinde 9.00-12.00 saatleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirecektir.

YouTube üzerinden gerçekleşecek çevrim içi mezuniyet töreni tüm halkımız, öğrenciler, aileler ve yakınları tarafından aşağıdaki linke tıklanarak izlenebilecek: