Kampüs içi Lüks Yurt Daireleri

Yurt daireleri öğrenci ihtiyaçlarına azami ölçüde cevap verecek şekilde tasarlanmış ve bu düşünceden hareketle tüm dairelere ,

• Dairede barınacak öğrenci sayısı kadar yatak
  • Öğrenci sayısı oranında Koltuk, tv masası veya
    etajerden oluşan oturma gurubu
  • Çalışma masası,
  • Yemek masası ve sandalyeleri
  • Elbise dolabı
  • Mutfak bankoları
  • 18 btu’luk İnverter Klima
  • Buzdolabı
  • Elektrikli ocak ve fırın
  • Çamaşır makinesi
  • Kirli elbise dolabı
  • LCD televizyon
  • Türk-sat, D-Smart, Dijitürk, Hotbird ve yerli kanallar uydu alt yapısı
  • 2mbps (2048 kbps) kablolu internet bağlantısı

Döşenmiş, tüm binalar kesintisiz sıcak su sağlayan binaya özel sıcak su sistemleri (kombiler) ile donatılmıştır. İlave olarak, öğrencilerimize aile ortamındaki gibi rahat, huzurlu ve daha özgür yaşam ile sorunsuz bir ders çalışma ortamı sağlanması amacıyla güvenlik ve diğer gerekli lojistik destek ile ilgili tüm detaylar düşünülerek gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

Ulaşım
Öğrencisine verdiği hizmetler ve sağladığı olanaklarla taraflı tarafsız herkesin takdirin kazanan Üniversitemiz Kampüsünün gün geçtikçe büyüyüp genişlemesinin doğal gereği olarak, öğrencilerimize Lüks Yurt Daireleri ile Fakülte ve bölümler arasında rahat ulaşım imkanı sağlamak üzere, ders saatleri ve şehir içi otobüs seferleri ile uyumlu olan minibüs seferleri hizmete konmuştur. Lüks Yurt Daireleri önünden hareket edip belli noktalara uğrayarak Kütüphane Durağına kadar giden ve ayni güzergâhı takip ederek geri dönen minibüs seferlerinden gerek Lüks Yurt Dairelerindeki ve gerekse kampüs içindeki diğer tüm öğrencilerimiz ücretsiz olarak istifade edebilmektedirler. Minibüs seferlerinin güzergâhını, uğrak noktalarını ve saatlerini gösteren kroki aşağıdadır.

Ücrete Dahil Hizmetler ve Avantajlar

1. Her daireye haftada iki gün temizlik hizmeti verilmektedir.
  2. Stüdyo daireler, 1+1 ve 2+1 dairelerde aylık 50 kw elektrik, 3+1 dairelerde aylık 70 kw elektrik ücrete dahil edilmiştir. Daha fazlası öğrenciler tarafından ödenecektir.
  3. 2 mbps kablolu internet bağlantısı ile sıcak ve soğuk su ücrete dahildir. Suyun
    ısıtılması ile ilgili herhangi bir harcama barınan öğrencilere yansıtılmaz.
  4. İlave demirbaş takviyesi talep etmemek kaydıyla daire kiralayan öğrencilerin daire arkadaşlarının izni ve idarenin bilgisinde anne veya babaları ile KKTC’de öğrenci vasfı taşımayan kardeşleri kendileri ile birlikte ikamet edebileceklerdir
  5. Barındırılmamaları şartıyla, hemcins olsun veya olmasın diğer YDÜ öğrencilerinin
    daireleri ziyaretinde herhangi bir kısıtlama yoktur.

İlave Bilgi İçin
(0392)6802000-406 / 239 numaralı telefonlardan Yurtlar Koordinatörlüğüne başvurabilirsiniz.

1+1 Apart Yurt

2+1 Apart Yurt