16. Yurt (Kız-Erkek)

Yakın Doğu Üniversitesi Konuk Evi 2004 yılından bu yana uluslararası çağdaş otelcilik anlayışını, kesintisiz değişim ve atılım ilkesiyle birleştirerek kaliteli bir otelin gerektirdiği donanımla hizmet vermektedir. Konuk Evi’miz her türlü istek ve ihtiyacınızı karşılamak üzere, içinde ve yakın çevresinde bulunan sosyal imkanlarıyla; konakladığınız süreyi özel zamanlara dönüştürebileceğiniz seçenekler sunmaktadır.

16. Yurt (Kız-Erkek)

Şehrin kalabalığı ve gürültüsünden uzakta, evinizi aratmayacak konfor ve huzurla hizmette fark yaratmaktadır. Gece yarısına kadar açık olan Lobi Barımızda güleryüzlü personellerimiz tarafından her türlü sıcak ve soğuk içececek servisi yapılmaktadır. 150 kişilik Restoranımızla her türlü özel organizasyonlarda profesyonelce hizmet vermekteyiz. Ayrıca tam donanımlı Bilgisayar Odamız 24 saat misafirlerimizin hizmetindedir. Konuk Evi’mizde 11 Suit, 7 Triple ve 42 Double Toplam 60 oda bulunmaktadır.

Oda Özellikleri:

• 24 Saat Sıcak Su