Sağlık Bilimleri Fakültesi Tesisi, Rezidans 2 Otel

Sağlık Bilimleri Fakültesi Tesisi, Rezidans 2 Otel

Sağlık Bilimleri Fakültesi Tesisi, Rezidans 2 Otel ile İlgili Bilgiler
Sağlık Bilimleri Fakültesi Tesisi, Rezidans 2 Otel ile ilgili bilgiler kahvaltı hizmeti verilmekte olup ücreti konaklama ücretine dahildir. Yemek servisi yapılmadığından misafirlerimiz Kampüs içerisinde yer alan kafeterya ve kantinlerden yararlanabilirler.

Rezervasyon ve Konaklama Kuralları
Rezervasyon için tüm misafirlerin, Rezervasyon Formu’nu doldurmaları gerekmektedir.

Müracaat sırasında istenilen tarihler ve oda sayısı ile misafirlerin ad ve soyadları elektronik form üzerinde bildirilmelidir. Ayrıca, ücret kategorisini doğru belirleyebilmek açısından, YDÜ ile olan ilişki de belirtilmelidir.
Gerektiğinde, bu ilişkinin belgelenmesi istenebilir.

Telefonla müracaat kabul edilmemektedir. Sağlık Bilimleri Fakültesi Tesisi, Rezidans 2 Otel rezervasyon talebi rezervasyon tarihinden en fazla 60 gün önce yapılır. Başvurulara 48 saat içerisinde tarafımızdan mail yoluyla geri dönüş yapılacaktır.

12.08.2018 tarihinden itibaren geçerli Rezidans 2 Otel Konaklama Ücreti;

Kategori Gecelik Ücret
YDÜ Öğrencisi,
YDÜ Personeli,
YDÜ Öğrenci Velisi
Girne Üniversitesi Öğrencisi,
Girne Üniversitesi Personeli,
Girne Üniversitesi Öğrenci Velisi,
150 TL Tek Kişilik Oda
200 TL İki Kişilik Oda
Diğer Misafir 170 TL Tek Kişilik Oda
230 TL İki Kişilik Oda

Not 1: Yakın Doğu Üniversitesi öğrencisi ve Girne Üniversitesi öğrencilerimizin sadece Anne-Baba (soy isimler aynı) ise oda fiyatı ücretlendirmesi yapılmaktadır.

Not 2:

• Odalara, konuk misafirler dışında herhangi başka birinin(akraba, arkadaş, öğrenci, v.b.) girmesi ve konaklaması kesinlikle yasaktır.
  •  0-6 yaş arası çocuklardan ücret alınmamaktadır.
  • Odaya giriş: 14:00.
  • Odadan çıkış: en geç öğlen saat 12:00.
  • Kahvaltı hizmeti sabah 7:30 – 9.30 saatleri arasında verilmektedir.

Provizyon süresi (48 saat) sonunda yapılacak geri bildirim geçerli olmayacak ve rezervasyon kabul edilmemiş sayılacaktır.

NOT: İdarece yatırılması istenen ücretin tamamı Sağlık Bilimleri Fakültesi Tesisi, Rezidans 2 Otel’e gelindiği zaman resepsiyona ödeme yapılabilinmektedir.

REZİDANS 2 OTEL – TESİS ÖZELLİKLERİ

Konum
Ercan Havalimanı ile Yakın Doğu Üniversitesi, Lefkoşa arası 25 Km’dir.Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 23 dakika sürmektedir.

Girne-Denize 25 km mesafededir. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 30 dakika sürmektedir.

Tesis
84 Single, 8 double, 23 Suit olmak üzere 115 oda ve 123 yatak kapasitesine sahiptir.

Oda Tipi & Özellikleri

• Tüm odalarda Merkezi ısıtma – soğutma, Led TV(uydu), Mini Bar, Duş, Saç Kurutma Makinesi, ketıl(su ısıtıcı)
  • Telefon ve Internet (Kablo’lu / wifi) Bağlantısı bulunmaktadır.(ücretsiz)

Yeme/ İçme
Sabah kahvaltısı açık büfe şeklinde hizmet vermektedir, Lobby ve Restaurant’da merkezi müzik yayını,Restaurant’da 07:00- 20:00 saatleri arasın’da yemek-sıcak-soğuk içecek sevisi bulunmaktadır.

Ücretsiz
İnternet bağlantısı.
(Kablo’lu / wifi)

NOT: Evcil hayvan kabul edilmez.