YDÜ Sahne Sanatları Fakültesi “Tiyatro” Bölümü, 8. Mezuniyet Oyunu ile Seyirci Karşısına Çıkıyor
Eklenme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 17:00
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 16:08
Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi “Tiyatro” Bölümü, 8. Mezuniyet Oyunu ile Seyirci Karşısına Çıkıyor

“Sevgili Doktor” Oyununa Tiyatro Sever Tüm Halkımız Davetli Olup Oyununun Girişi Ücretsizdir.

Yakın Doğu Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü 8. Mezuniyet oyunu ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nün Oyunculuk Ana Sanat Dalı Başkanı Çetin Özen’den aldığı bilgiye göre; Bu yıl 8. dönem mezun olacak olan öğrencilerin rol aldığı mezuniyet oyunu, Anton Çehov’un hikayelerinden yola çıkarak Neil Simon’ın oyunlaştırdığı ve Nehir Demirel’in yönettiği “Sevgili Doktor” Oyunu, 03- 04 (Cuma-Cumartesi) Haziran 2016 tarihinde YDÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde saat 20.30 da seyirciyle buluşacağı belirtildi.

Açıklamada, Tiyatro sever tüm halkın oyuna davetli olduğu ve 20:30 da başlayacak olan “Sevgili Doktor” oyununun girişinin ücretsiz olduğu vurgulandı.