Yakın Doğu Üniversitesi ve Yale Üniversitesi Uluslararası 1. Kadın Hastalıkları ve Doğum Toplantısı Düzenleniyor
Eklenme Tarihi: 27 Eylül 2017, 17:02
Son Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2022, 14:22

Yakın Doğu Üniversitesi ile Yale Üniversitesi’nin Ortaklaşa Düzenlediği 1. Uluslararası Kadın Hastalıkları ve Doğum Toplantısı, 2 – 3 Ekim 2017 Tarihleri Arasında, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde, Her İki Üniversitenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinin Katılımıyla Gerçekleşiyor.

Toplantıda Yale Üniversitesi Jinokolojik Kanser Anabilim Dalı öğretim görevlisi Dr Gülden Menderes ve Doç. Dr. Dan – Arin Silasi, Patoloji Anabilim Dalı öğretim görevlisi Prof. Dr. Pei Hui, Riskli Gebelik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Michelle Silasi ve Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Anabilim Dalı Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Barış Kaya toplantıda konuşmacı olacak.  İki gün sürecek toplantının ilk gününde jinekolojik kanserlerin laparoskopik ve robotik yönetimi, rahim kanserinin laparoskopik ve robotik evrelenmesi ve en yeni tedaviler, jinekolojik patolojiler, riskli gebeliklerin yönetimi, doğum sonrası kanamalarda Bakri balon kullanımı konuları konuşulacak.  Toplantının ikinci gününde ise jinekolojik kanserlerin ve hastalıkların laparoskopik ve robotik cerrahileri ile ilgili video gösterimi ve bu teknikler hakkında sunumlar gerçekleştirilecek.

2  ve 3 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek toplantı halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Toplantıda sunumlar İngilizce dilinde  gerçekleştirilecek.

Toplantı yeri: YDÜ Hastanesi Salon 101

Toplantı saati: 13:00