Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi, Ünlü Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Tamer Levent’i Konuk Ediyor
Eklenme Tarihi: 05 Mart 2018, 15:46
Son Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2022, 13:10

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü, Türkiye’nin tanınmış tiyatro ve sinema oyuncusu, Devlet Tiyatroları E. Genel Müdürü Tamer Levent’i konuk ediyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, deneyimli sanatçı Tamer Levent Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesinde söyleşiye katılacağı belirtildi.

Deneyimli sanatçı, son dönemin popüler dizilerinden İstanbullu Gelin’de, Avukat Garip rolü ile beğeni toplarken; geçmişten gelen tecrübesi ve son dönemde başarılı dizi yapımlarındaki dikkat çeken karakterleri ile ilgili pek çok bilgiyi, TRT’de yıllarca kültür ve sanat program yapımcılığı ve sunuculuğu görevlerini üstlenen eşi Seynan Levent ile birlikte katılacağı, YDÜ İletişim Fakültesi Radyo Tv Sinema Mezunlarından, OE Prodüksyon kurucusu Ömer Emre’nin katkıları ile gerçekleşecek.

Yer: Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Turuncu Amfi
Tarih ve Saat: 7 Mart 2018 – 11.00