Yakın Doğu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Akademiada 9 Uluslararası Sanat Akademisi Sergisi Açılıyor
Eklenme Tarihi: 17 Nisan 2018, 11:12
Son Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2022, 14:44

Yakın Doğu Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nin geleneksel uluslararası etkinliği AKADEMİADA 9 açılacak sergi ile sonlandırılıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne konuyla ilgili açıklama yapan Dekan Vekili Doç. Erdal Aygenç: “9 Nisan’da başlayan ve yoğun bir tempo ile devam AKADEMİADA 9, 18 Nisan Çarşamba günü saat 16.30 da YDÜ Araba Müzesi’nde açılacak sergi ile kapanışını gerçekleştirecektir. Sergide davetli akademisyen-sanatçılar Yıldız Doyran, Elif Varol Ergen, Birsen Giderer, Hakkı Engin Giderer, Nil Köken, Mehmet Örs, Lütfi Özden, Mahmut Öztürk ve Ilgaz Topçuoğlu’nun etkinlik süresince fakültemiz resim atölyelerinde ürettikleri eserler yer alacaktır.

Bu yıl için çalışma alanı “Resim” sanat dalı olan etkinliğe katkıları ve destekleri nedeni ile başta Kurucu Rektörümüz Dr. Suat Günsel, Mütevelli Heyeti Başkanımız Doç.Dr. İrfan Günsel olmak üzere tüm üniversite yönetimine; belirli zaman diliminde yüksek bir enerji ile bilgi, birikim ve deneyim paylaşımının yaşandığı Akademiada katılımcılarına; özverili çalışmaları için Fakültemiz öğretim elemanlarına ve idari personeline teşekkür ederim.”

Sergi YDÜ Araba Müzesi’nde 20 Nisan 15.00’e kadar izlenebilecektir