İstiklal Marşı’nın Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy Haftası Çeşitli Etkinliklerle Yakın Doğu Üniversitesi’nde Anılacak
Eklenme Tarihi: 12 Mayıs 2018, 13:25
Son Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2022, 11:36

İstiklal Marşı’nın Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy Haftası Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bir dizi etkinliklerle anılacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, içinde bulunduğumuz hafta İstiklal Marşı’nın Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy Haftası ilan edilmiştir. Bu çerçevede Türkiye’de ve gerekse Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde birçok konferans ve konserlerle kutlanacaktır.

Yakın Doğu Üniversitesi de bu kapsamda 13 Mart 2018 Salı günü saat 14:00’da YDÜ Büyük Kütüphanesi’nin 4 numaralı konferans salonunda TC Kültür ve Turizm Bakanlğı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Sanatçıları’nın sunacağı “Eşin Var Aşiyanın Var” adlı bir konser düzenleyecektir.

Konserimiz, izlemek isteyen herkese açık ve ücretsiz olacaktır.