“Çevre” Konulu Sempozyum ve Çalıştayı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun Katılımıyla Yakın Doğu Üniversitesi’nde Gerçekleştiriliyor
Eklenme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 12:20
Son Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2022, 09:21

CMC ve Taş Ocakları, Plansız Kentleşme, Atık Yönetimi, Çevre Koruma , Çevre Eğitimi, Kültürel Miras, Sürdürülebilirlik , Çevre Sağlığı konu başlıkları kapsamında; Çevre konulu sempozyum ve çalıştay Dünya Çevre Gününe denk gelen 5 Haziran 2018 Salı günü Yakın Doğu Üniversitesi evsahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, YDÜ Hastanesi Amfi 101’de saat 09:30’da gerçekleştirilecek Center of Excellence bağlı Doğa Biyoizlem, Koruma ve Araştırma Merkezi, Taşkent Doğa Parkı, ve Turizm ve Çevre Bakanlığı Çevre Koruma Dairesi işbirliğinde Çevre konulu sempozyumun yanısıra 6 Haziran 2018 Çarşamba günü de YDÜ Sağlık Bilimleri Fakülte Binasında belirtilen konu başlıklarından oluşturulmuş masalarda Çevre Çalıştayı düzenleneceği belirtildi.

Çalıştayın açılış konuşmaları, sırasıyla Taşkent Doğa Parkı direktörü Kemal Basat, Yakın Doğu Üniversitesi Center of Excellence bağlı Doğa Biyoizlem, Koruma ve Araştırma Merkezi Başkanı Yrd, Doç. Dr. Nazım Kaşot, Yakın Doğu Üniversitesi Center of Excellence Başkanı Prof. Dr. Nedime Serakıncı ve Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu tarafından yapılacaktır.

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek Çevre konulu sempozyum ve çalıştayda, konuyla ilgili tüm kurum, akademisyen ve sivil toplum örgütlerini aramızda görmekten onur duyacağız.

Katılım için LCV :03922282089