‘Dr. Suat GÜNSEL Bursları’, Bu Yıl da Veriliyor
Eklenme Tarihi: 02 Kasım 2015, 15:08
Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 09:11

· 2015-16 Dr. Suat Günsel Bursları; 2016-17 Ders Yılında da 20 Öğrenciye Veriliyor.

Yakın Doğu İlkokulu Giriş Sınavında 10 Öğrenciye Dr. Suat Günsel Burs Verilecek

İlkokul çağından başlayan özgüven ve huzurlu bir çalışkanlık sağlamak üzere; başarılı öğrencileri ödüllendirmek ve giriş sınavı öncesinde başarıyı teşvik amacı ile verilen “Dr. Suat Günsel Bursları”, 2016-2017 eğitim yılında dereceye giren ilk 10 öğrenciye verilecek.

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa (Near East University,Nicosia) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bu bursu almaya hak kazanan öğrenciler, eğitim hayatları süresince herhangi bir eğitim harcı ödemezken, yılda 9 ay boyunca 400 TL maaş şeklinde harçlık da alacak.

Yakın Doğu İlkokulu Giriş Sınavı’nda dereceye giren öğrencilere “Dr. Suat Günsel Bursu” yanı sıra çeşitli diğer burslar da verilecek.

Yakın Doğu İlkokulu Giriş Sınavı, “Dr. Suat Günsel Bursu” hakkında detaylı bilgileri, isteyenler ndi.k12.tr veya 223 64 64 (dahili 147, 232) no’lu telefondan alabilirler.

Yakın Doğu Koleji Giriş Sınavında 10 Öğrenciye Dr. Suat Günsel Bursu Verilecek

Kolej hayatının yüksek performanslı, özgüvenli ve eğitimin her aşamasına hazırlıklı olacak bir çalışkanlığı sağlamak üzere; başarılı öğrencileri ödüllendirmek ve giriş sınavı öncesinde başarıyı teşvik amacı ile verilen “Dr. Suat Günsel Bursları”, 2016-2017 eğitim yılında derece giren ilk 10 öğrenciye verilecek. Bu bursu almaya hak kazanan öğrenciler, eğitim hayatları süresince herhangi bir eğitim harcı ödemezken, yılda 9 ay boyunca 400 TL maaş şeklinde harçlık da alacak.

Yakın Doğu Koleji Giriş Sınavı’nda dereceye giren öğrencilere “Dr. Suat Günsel Bursu” yanısıra çeşitli burslar da verilecek.

Yakın Doğu Koleji Giriş Sınavı, “Dr. Suat Günsel Bursu” hakkında detaylı bilgileri, nec.k12.tr veya 223 64 64 (dahili 161,351,355) no’lu telefondan alabilirler.