Yrd. Doç. Dr. Eda Tuna YALÇINOZAN

29 Kasım 1981 tarihinde Ankara’da doğdum. İlköğrenimimi Özel Arı Lisesi’nde, orta ve lise öğrenimimi TED Ankara Koleji Lisesi’nde yabancı dilim İngilizce olarak eğitim gördüm. 1999’da Gazi Üniversite’sinde Tıp eğitimine başladım ve 2005 yılı Temmuz ayında pratisyen hekim olarak mezun oldum. TUS sonrasında Ekim 2006 tarihinde Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde KBB uzmanlığı eğitimine başladım. Mart 2012 tarihinde aynı eğitim kurumundaki KBB Hastalıkları Uzmanlık eğitimini bitirdim. 2012-2014 yılları arasında Artvin Devlet Hastanesi’nde devlet hizmet yükümlülüğü görevimi tamamladım. 2013 yılında Artvin Devlet Hastanesi Tabip Girişimsel İşlem Puanları İnceleme Komisyonu’nda üye olarak çalıştım. Yer değiştirme suretiyle Bursa Mustafakemalpaşa İlçe Devlet Hastanesi’nde atandım. 2014- 2017 tarihleri arasında burada çalıştıktan sonra, Şubat 2017’den beri Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde KBB Anabilim Dalı’nda Uzman doktor olarak görev yapmaktayım ve ders vermekteyim. Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği ve Türk Rinoloji Derneği’ne üyeliğim mevcut olup, uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan 9 makalem, ulusal hakemli dergilerde yayınlanan 1 makalem, uluslararası ve ulusal bilimsel toplantılarda sözel olarak sunulan 3 adet bildirim, ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan toplam 8 bildirim mevcuttur. 40’ın üzerinde bilimsel toplantı ve kursa katılımım vardır.