Yrd. Doç. Dr. Kalbim ARSLAN

1971 yılında Elazığ’ da doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Ankara, Antalya ve Elazığ’da, Yüksek öğrenimini Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde, zorunlu hizmetini Kars Devlet Hastanesinde yaptıktan sonra 1999-2004 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma hastanesi Genel Cerrahi Bölümünde uzmanlık eğitimini tamamladı. Uzmanlık eğitimi bitirme tezi ‘’Hipertiroidizmin Cerrahi Tedavisi ‘’ adında klinik prospektif bir çalışmadır. 2004-2012 arasında Genel Cerrahi Uzmanı olarak Ankara Akropol Hastanesi ve Ankara Bilgi Hastanesinde çalıştı.

2012 yılından beri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yakın Doğu Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında tam zamanlı öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Mesleki olarak daha çok ilgi duyduğu alanlar İleri Laparoskopik ameliyatlar ve Tiroid Cerrahisidir.