Yrd. Doç. Dr. Sevda DİKER

1981 yılında Aydın’da doğdum. İlkokulu Aydın Güzelhisar İlkokulu’nda Ortaöğretim ve liseyi Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesi ve Aydın Efeler Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesine başladım ve 2005 yılında mezun oldum. Yine Hacettepe Üniversitesi’nde Nöroloji Anabilim Dalı’nda 5 senelik uzmanlık eğitimim sırasında özellikle nöroimmünoloji alanında çok sayıda ulusal ve uluslar arası bilimsel çalışmaya katıldım. Multipl skleroz alanında uzmanlık tezi Nöroimünoloji Ünitesinde tamamlayarak 2014 yılında nöroloji uzmanı oldum. Ocak 2016 dan beridir Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalında nöroloji uzmanı ve araştırma görevlisi olarak tam zamanlı çalışmaktayım. Haziran 2017’de yardımcı doçentliğe atandım. Özel ilgi alanım Nöroimünoloji ve hareket hastalıklarıdır.