Yrd. Doç. Dr. Deniz GRANİT

28.03.1977 senesinde Ankara’da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi sırasıyla Teğmen Kalmaz İlkokulu ve ve Gazi Anadolu Lisesi’nde olmak üzere Ankara’da tamamladıktan sonra 1995 senesinde Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başladım. 2002 senesinde Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. 2003-2008 seneleri arasında aldığım iç hastalıkları uzmanlık eğitimime önce Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi ardından Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ettim. 2008 senesinde Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlık eğitimimi tamamlayarak iç hastalıkları uzmanı olmaya hak kazandım.

İç hastalıkları uzmanlığı zorunlu hizmetimi Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Acil Servisi, 112 ve Bülent Ecevit Rehabilitasyon merkezlerinde çalışarak tamamladıktan sonra Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde iç hastalıkları uzmanı olarak tam zamanlı çalışmaya başladım. Bu süre zarfında Prof Dr Uğur Yılmaz gözetiminde onkoloji alanında bilgi ve deneyim kazanmak üzere eğitimlere ve kongrelere katıldım. Evliyim. İngilizce biliyorum. Çeşitli çalışma ve projelerde çalışmalarımı sürdürmekteyim. Halen Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi İç Hastalıkları ABD ‘da tam zamanlı olarak hizmet vermekteyim.