Yrd. Doç. Dr. Deniz AYDIN

Dr. Deniz Aydın, 1984 yılı Kıbrıs-Lefkoşa doğumludur. 2001 yılında Lefkoşa Türk Maarif Koleji’nden, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Bölümü’nden mezun olmuştur. 2008-2013 yılları arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim dalında Ortopedi ihtisasını tamamladıktan sonra 2013 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim dalında çalışmaya başlamıştır. 2015 yılında Yardımcı Doçent unvanı almıştır. Halen Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde çalışmaya devam etmektedir. 2010 yılından beri Türk Ortopedi ve Travmatoloji Derneği üyesidir. 2014 yılında Türk Ortopedi Board sertifikasını almıştır. Klinik ilgi alanları spor yaralanmaları, artroskopik cerrahi, ekstremite travmaları ve artroplastidir.

Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi düzeyde İngilizce bilmektedir.