Doç. Dr. Sevda LAFÇI FAHRİOĞLU

1975 yılında Manisa’da dünyaya geldim, ilk-orta-lise öğrenimimi Aydın’da tamamladım. 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. 2001-2005 yılları arasında Ars. Gör. olarak, yine aynı üniversitenin Tıp Fakültesi Anatomi AD’da doktora eğitimimi tamamladıktan sonra, aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Prevantif Onkoloji AD’da Kanser Epidemiyolojisi yüksek lisans programına başladım. 2006-2009 tarihleri arasında Medikal ve Farmakovijilans Bölüm Müdürü olarak İstanbul’da, ulusal ve uluslararası firmalarda çalıştım. 2009-2012 tarihleri arasında Kocatepe Üniversitesi, Tıp Fakültesi AD’da Yardımcı Docent olarak öğretim üyeliğimin yanı sıra yine aynı üniversitenin Atatürk Sağlık Hizmetleri MYO’ da müdürü ve üniversitenin BAP Komisyon üyesi olarak çalıştım. 2012’den bu yana da Yakın Doğu Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi Anatomi AD’da öğretim üyesi olarak çalışmaktayım.

Tıp Fakültesi Dönem II koordinatör yardımcılığı ile birlikte, Sürekli Tıp Eğitimi (STE) Komisyonu üyeliğini ve Tıp Fakültesi’nde ait olan Yakın Doğu Tıp Dergisi’nin editörlüğünü yürütmekteyim. Ulusal ve uluslararası indekslerde listelenen dergilerde yayınlanmış makalelerim, ulusal ve uluslararası toplantılarda sunulmuş çalışmalarım, çeşitli anatomi kitaplarında ve atlaslarında bölüm yazarlıklarım bulunmaktadır.