Araş. Gör. Uzm. Fzt. Ediz NECATİ

1986 yılında Sidney/Avustralya’da doğdu. İlköğrenimine Karaağaç İlkokulu’nda başlayıp Esentepe İlkokulu’nda tamamladıktan sonra orta öğrenimini Esentepe Ortaokulu’nda, lise öğrenimini ise Bülent Ecevit Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2008 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’ndan mezun olduktan sonra 2011 yılında Hacettepe Üniversitesi’nde Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’nda yüksek lisans derecesini aldı ve  doktora çalışmalarına başlamıştır. 2014 yılından beri Yakın Doğu Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak görev almakta ve “Parkinson Hastalarında Kinezyolojik Bantlamanın Yutma Üzerine Etkisi” isimli doktora araştırma projesine devam etmektedir.