Yrd. Doç. Dr. Sertan KAYMAK

Sertan KAYMAK Doğu Akdeniz Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünde Lisans Eğitimini Tamamlamıştır. Yüksek Lisans Eğitimini Multimedya, Sinyal İşleme, ve Haberleşme alanlarında Surrey Üniversitesinde yapmıştır. Doktora Eğitimini Elektronik alanında Queen Mary, Londra Üniversitesinde, 2015 yılında tamamlamıştır. Doktora sırasında yüz hareketlerinin analizi ve insan-bilgisayar etkileşimi konularında çalışmıştır. Su anda Yakın Doğu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünde Yardımcı Doçent olarak görev yapmaktadır.

Sertan KAYMAK şu anda Yakın Doğu Üniversitesinde yüz hareketlerinin analizi ve insan-bilgisayar etkileşimi konularında çalışmaktadır.