Doç. Dr. Tunç Durmuş MEDENİ

Tunç D. Medeni, 38 yaşında olup Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde tam zamanlı akademisyen olarak görev yapmaktadır. Doktorasını Japan Advanced Institute of Science and Technology (JAIST), Japonya; yüksek lisansını Lancaster University, B.K. ve lisansını Bilkent Üniversitesinde tamamlamıştır. Bilgi yönetimi, kültürler-arası öğrenme ve e-devlet alanında; özel uygulamaya dönük proje çalışmaları yanında birçok konferans sunumuna, kitap bölümüne ve dergi makalesine katkıda bulunmuştur. Bireysel, ekip ve kurumsal olarak ayırt edilen eğitim ve araştırma çalışmalarını desteklemek üzere kazandığı destek ve bursların verildiği yerler arasında Nakayama Hayao Foundation, JAIST, Japon hükümeti, Lancaster University, Türk hükümeti, Bilkent Üniversitesi ve Avrupa Birliği bulunmaktadır. Tunç hakkında daha fazla bilgi Linkedin, Google Scholar, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya kaynaklarında bulunabilir.