Yrd. Doç. Dr. Raif DİMİLİLER

1979 yılında Ortaköyde Lefkoşa’da doğdu. 2000 yılıda Hacetepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümünden mezun oldu. 2003 yılında Middlesex Üniversitesi ‘Fine Art’ bölümümden Yüksek Lisans derecesini aldı. 2007’de Yakındoğu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümün de Heykel Ana sanat dalında öğretim görevlisi olarak göreve başladı. Çeşitli yarışmalarda jüri üyeliğinde ve çok sayıda ulusal ve uluslararası sergilere katıldı. Birçok sanatsal organizasyonlarda aktif rol aldı. Halen Yakın Doğu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat ve Tasarım Doktora programını 2017 yılında tamamlamıştır. Akademik sunumlar ve sanatsal çalışmalarına devam etmektedir.