Yrd. Doç. Dr. Mustafa HASTÜRK

1961 Hisarköy doğumludur.1979-1983 yıllarında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim- Endüstri Tasarımı Bölümü’nde lisans eğitimi görmüştür. 1987’den itibaren çeşitli okullarda resim ve sanat tarihi öğretmenliği görevlerinde bulunmuştur.Yönetim kurulu üyesi ve Kültür-Sanat Komitesi Başkanı olarak KTOEÖS Resim-Heykel Sergilerinin organizatörlüğünü yapmış ve bu sergilere eserleriyle katılmıştır. Ayrıca pek çok kurumun düzenlediği resim yarışmalarında jüri üyeliği görevinde bulunmuştur. EMAA ve UPSD üyesi olan sanatçı 2004-09 tarihlerinde Kültür Dairesi Müdürlüğü görevini de yürütmüştür. YDÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde “Müzikal Ritim Üzerine Resimsel Denemeler” konusunda tez hazırlayarak yüksek lisansını tamamlamıştır. Evli ve bir kızı vardır.