2009 Yılı Eczacılık Fakültesi Faaliyetleri

Eczacılık Bayramı Balosu (14 Mayıs 2009).

2009 Yılı Eczacılık Fakültesi Faaliyetleri

YDÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rümeysa Demirdamar ve ekibinin Eczacılık Bayramında Ecz. Kamuran Azizi ziyareti (13 Mayıs 2009).

2009 Yılı Eczacılık Fakültesi Faaliyetleri

Eczacılığın Dünü , Bugünü ve Yarının’da Kıbrıs’ta Eczacılık Mesleğini başarı ile sürdürerek sırası ile 65 , 57 , 52 , 44 ve 45 yıl önce eğitimlerini bitirerek mesleğe başlamış olan Ecz. Kamuran AZİZ, Ecz. Arif KÜFİ, Ecz. Togay ERBİLEN Ecz. Salih SUPHİ, Ecz. Serpin ONAY ve Ecz. Enver EMİN’E teşekkür plaketleri takdim edilecektir. Daha sonra Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz Çapan “ Dünyada ve Türkiye’de İlaç Ensdüstrisi’nin Bugünü ve Yarını konulu konferans verecektir. Saat 11:00 de Türk Farmakoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Melli “ Akılcı İlaç Kullanımı” panelini yönetecektir. Panel Konuşmacıları Prof. Dr. Gül Ayanoğlu DÜLGER , Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL , Prof. Dr. Ersin YARIŞ ve Yard. Doç. Dr. Hale TOKLU’dur (14 Mayıs 2009).

2009 Yılı Eczacılık Fakültesi Faaliyetleri

Fakültenin Geleneksel Yılbaşı Kutlaması (2009).

2009 Yılı Eczacılık Fakültesi Faaliyetleri

Yabancı konukların fakültemizi ziyatretlerinden (18 Temmuz 2009).

9-10 Mayıs 2009 Günü Türk Eczacılar Birliği , TEB Akademi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türkiye’deki Eczacılık Fakülteleri Dekanları Kurul Toplantılarını Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde yapmışlardır

2009 Yılı Eczacılık Fakültesi Faaliyetleri

Türk Eczacılar Birliği, TEB Akademi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türkiye’deki Eczacılık Fakülteleri Dekanları Kurul Toplantılarını Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde yapmışlardır (9-10 Mayıs 2009).