Yrd. Doç. Dr. Özkem AZMİ ÖGE

Özkem Azmi Öge, 08.12.1989’da Lefkoşa’da doğdu. İlköğretimini Şehit Ertuğrul İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokul ve lise eğitimini Doğu Akdeniz Koleji’nde tamamladı. Lisans eğitimi için bir yıl Newcastle Üniversitesi Biomedical Bölümü’nde okudu. Daha sonra ise Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği’ne geçerek, diş hekimliği eğitimini 2013 yılında tamamladı. Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı’nda doktora çalışmalarına devam etmektedir. Pedodonti ve toplum ağız diş sağlığı konularında tarama yapmaktadır. Aynı zamanda Kıbrıs’taki ilköğretim-ortaokul –lise öğrencilerinin ağız diş sağlığı profilinin belirlenmesiyle ilgili projelerde tarama çalışmalarına katılarak, aynı kapsamda ağız diş sağlığı temel eğitimlerini vermektedir.