Doç. Dr. Sevcan KURTULMUŞ YILMAZ

1983 yılında İstanbul’ da doğdu. 2001 yılında Bursa Anadolu Lisesi’nden mezun oldu ve Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde yüksek lisans eğitimine başladı. 2006 yılında yüksek lisans eğitimini tamamlayarak, 2006 yılı Eylül ayında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda doktora eğitimine başladı. 2008 yılı Ekim ayında Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Protetik Diş Tedavisi doktora programına yatay geçiş yaparak, Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak doktora eğitimine devam etti. 13 Mayıs 2011 tarihinde “Farklı Zirkonya Tam Seramik Sistemlerinin Translusensi ve Renk Özelliklerinin Karşılaştırılması” adlı doktora tezini tamamlayarak “Bilim Doktoru” ünvanını almaya hak kazandı. Dr. Kurtulmuş Yılmaz, Yakın Doğu Üniversitesi’nde doktoralı araştırma görevlisi olarak akademik hayatını sürdürmektedir.