Doç. Dr. Seçil G. AKSOY

26 Mart 1984’te Ordu’nun Ulubey ilçesinde doğdu. İlköğretimini Mehmet Akif Ersoy İlköğretimokulu’nda, orta öğretimini Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretimokulu’nda ve lise öğretimini Ordu Fatih Lisesi’nde tamamladı. 2002 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde yükseköğrenime başlayıp 2007 yılında Diş Hekimi ünvanını alarak mezun oldu. 2008 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim dalında Araştırma Görevlisi olarak göreve başlamıştır. 2010 yılında doktora yeterliliğini almış olup halen tez aşamasındadır. Bu süre içerisinde çeşitli yurtdışı kongrelere (EuropeanCongress of DentomaxillofacialRadiology İstanbul 2010, IADR Barcelona 2010, Joint Meeting of Anatomical Societies Bursa 2011, Interdisciplinary Approachto Paediatric Dentistry Athens 2011, Ese Rome 2011) bildirilerle katılmıştır. European Academy of Dentomaxill ofacial Radiology üyesidir.