Yrd. Doç. Dr. Gözde LATİFOĞLU

Gözde Latifoğlu 1987 yılında Lefkoşada doğdu. 2004 yılında Türk Maarif Koleji’nden mezun oldu. Ardından Lisans eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünde tamamladıktan sonra yüksek lisans eğitimine Nottingham Üniversitesi Danışmanlık (Counseling) bölümünde devam etti. Nottingham Üniversitesinden 2010 yılında mezun olduktan sonra, Yakın Doğu Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde doktora eğitimine başladı.

2011 yılından itibaren Yakın Doğu Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde tam zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Aldığı eğitimler arasında NLP( Neuro Linguistic Programming), EFT (Emotional Freedom Technique) ve Temel Hipnoz Teknikleri bulunmaktadır.

Ayrıca, Gestalt yaklaşımı ve bu yaklaşımda bulunan rüya yorumlama teknikleri de ilgilendiği konular içerisindedir.