Yrd. Doç. Dr. Fatma BAYSEN

Yardımcı Doçent Doktor Fatma BAYSEN 1971 Nevşehir doğumludur. İlk ve Ortaöğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 1989 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Fizik öğretmenliği Lisans programı ile üniversite yaşamına başlamış ve Fizik fen bilgisi öğretmeni olarak mezun olmuştur.Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini Ankara Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tamamlamıştır.

Türkiye’de çeşitli özel okullarda 1993- 1995 tarihleri arasında Fizik öğretmenliği yapmıştır. 1995-2004 yıllarında Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesinde araştırma görevliliği yapmıştır. 2007 yılında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine Yardımcı Doçent olarak atandıktan sonra bir yıl süreyle bu üniversitede çalışmış ve yine aynı yıl Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesinde göreve başlamış ve halen buradaki görevini sürdürmektedir.