Yrd. Doç. Dr. Günay SADIKOĞLU

Günay Mammadova Sadıkoğlu, 22 Ocak 1988’de Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de doğdu. Eylül 1988’de ailesi ile birlikte babasının görev olarak çalıştığı Cezayir’e yerleştikten sonra, 1992-1993 yılları arasında Cezair’in Sidi Bel Abbes kentinde Arap okulunda eğitim aldı. 1993-1999’da, Bakü’de ilkokul eğitimini tamamladıktan sonra 1999-2005 yılları arasında ailesi ile yerleştiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Yakın Doğu Üniversitesi koleji’nde ortaokul ve lise eğitimine devam etti.

Günay Mammadova Sadıkoğlu 2005 yılında Yakın Doğu Üniversitesi’nin İktisadi ve İdare Bilimler Fakültesi’nin İşletme Bölümü’nde linsans eğitimine başladı.
2008-2009 yılında Avrupa Birliği Komisyonundan kazandığı bursla İngiltere’nin Anglia-Ruskin Üniversitesi’nde öğrenci-değişme programı ile bir yıl eğitim alma şansını elde etti. 2010 yılında ise Yakın Doğu Üniversitesi’nin İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Turizm alanında ilgisinin olduğunu fark eden Sadıkoğlu, 2010-2013 yılları arasında Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu’nda yüksek lisans eğitimini yapmıştır . Yüksek lisans eğitimini başarıyla tamamlayan Sadıkoğlu ,tez konusunu “Kuzey Kıbrıs Konaklama Tesislerinde iş Tatmini” konusunda yapmıştır.

Yüksek Lisansını başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra kariyer anlamında kendisini geliştirmeye odaklanan Günay Mammadova Sadıkoğlu şu an Yakın Doğu Üniversitesi’nde tam zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışmakta ve Doktora eğitimine devam etmektedir. Aynı zamanda Sadıkoğlu, Uzaktan Eğitim Pazarlama Programı Bölüm Koordinatörlüğünü yürütmektedir. Günay Mammadova Sadıkoğlu çok iyi derecede Türkçe, İnglizce ve Rusça bilmektedir.