22 Saniyede Gözlük Kullanımına Son Veren Yarının Teknolojisi “ReLEx Smile Lazer” Diğer Lazer Yöntemlerine Üstünlük Sağlıyor
Eklenme Tarihi: 13 Nisan 2016, 12:41
Son Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2020, 10:35
22 Saniyede Gözlük Kullanımına Son Veren ve İki Milyon Türk Lirasına Mal Olan En Gelimiş Göz Lazer Cihazı “ReLEx Smile Lazer” Uygulamaları için Hasta Kabulüne Başlandı

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Koray Karadayı, Göz Kuruluğu Problemi Olan, Çok Yüksek ve Çok Düşük Miyop ve Astigmat gibi Görme Bozukluklarını, Bıçaksız, Ağrısız ve Alternatif Yöntemlere Göre Daha Kısa Sürede İyileşme İmkanı ile Tedavi Etme Özelliğine Sahip ReLEx SMILE Lazer’in Diğer Lazer Yöntemlerine Göre Avantaj ve Faydalarını Anlattı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, günümüzde dünyanın sayılı seçkin kliniklerinde, Türkiye’de ise sadece birkaç merkezde uygulamaya girmiş olan, Kıbrıs’ta ise sadece Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde kullanılmaya başlanan ve görme bozukluklarını tedavi eden ReLEx SMILE lazer teknolojisi, hastaların artık yurt dışındaki merkezlere gitme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor denildi.

Yarının Teknolojisi ReLEx SMILE Lazer, Alışıldık Lazer Tedavi Yöntemlerini Geride Bırakıyor
Hastaların, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde yararlanmaya başladıkları ReLEx SMILE lazerle göz tedavisi, geleneksel görme düzeltme tekniklerini, tedavi sırasında ve sonrasında sağladığı konfor, kısa süren tedavi ve iyileşme süresi, düzeltme doğruluğu ve güvenilir olması nedeniyle geride bırakıyor. Miyopta -10, astigmatta +/- 5 dereceye kadar tedavi imkanı sağlayan ReLEx SMILE Lazer tedavisinin avantajları;

• 22 sn.’de tedavi imkanı
  • Bıçaksız lazer teknolojisi
  • Kesisiz operasyon kolaylığı
  • Kornea biyomekaniğinde üstün koruma
  • Kuru göz hastalarında uygulama imkanı
  • Kapakçığın kayma veya yer değiştirme riski bulunmaması
  • Sessiz ve kokusuz bir tedavi olması
  • Tedavi sırasında ve sonrasında sağladığı konfor
  • Hızlı ve güvenli iyileşme
  • Gözün doğal yapısına en yakın sonuç

Hastada Minimum Rahatsızlık, Hızlı İyileşme
Korneal kapakçık kesisi olmaması nedeniyle tedavi sonrası gözü ovalama veya göze fiziksel temas halinde, kapakçığın kayması veya yer değiştirmesi gibi riskleri ortadan kaldıran tedavi sırasında, görme kaybı olmaması, hastada minimum rahatsızlık ve hızlı iyileşmeye imkan sağlaması diğer avantajları arasında yer almaktadır. Genellikle operasyon sonrası bir iki gün içerisinde görme iyileşmekte ve bir iki hafta içerisinde de stabilizasyon sağlanmaktadır.

Haberin Videosu