2021-22 Lisansüstü Programlar (MA/PhD) & Akademik Yükseltilme-İngilizce Yeterlilik Sınavı (NPT)

Eklenme Tarihi: 06 Eylül 2021, Pazartesi, 13:21
Son düzenleme: 06 Eylül 2021, Pazartesi, 13:22
  • Lisansüstü programlar (MA/PhD) İngilizce yeterlilik sınavının ilki 16 Eylül, 2021 tarihinde yapılacaktır. Sınava üniversitemizdeki lablardan online olarak ya da bulunduğunuz yerden online olarak (kamera ve mikrofon gerekli) katılabilirsiniz. Aşağıdaki linkteki formu kullanarak sınava başvuru yapabilirsiniz.
  • Başvurunuzu almamız için formun en sonundaki ‘SUBMIT’ düğmesine tıklamanız yeterlidir.
    Sınav detayları belli olduğu zaman (sınava 3-4 gün kala) size mail olarak detaylar gönderilecektir.
  • Kampüs lablarında yer alacak sınav sosyal mesafe kurallarına göre gerçekleştirileceğinden lablarda girmeyi tercih eden öğrencilerimizin tümü aynı gün ve aynı saatte alınamayacaktır.
    Başvuru sayısına göre sınav değişik gün veya saatlerdeki oturumlar şeklinde gerçekleştirilecektir. Bununla ilgili detaylar da sizlere gelen mailde belirtilecektir.
  • Sınavımız 16 Eylül’den sonra da her hafta devam edecektir.

English Proficiency Exam Booklet