2021-2022 Bahar Dönemi-Önlisans ve Lisans programları için İngilizce Hazırlık Okulu İngilizce Yeterlilik Sınavı

Eklenme Tarihi: 02 Şubat 2022, Çarşamba, 14:37
Son düzenleme: 02 Şubat 2022, Çarşamba, 14:37
  • Lisans programlarına 2021-2022 Bahar dönemi için kayıt yaptırmış öğrenciler için İngilizce Yeterlilik Sınavı 11 Şubat, 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir.
  • Sınav başvurusu için doldurmanız gereken form aşağıdaki bağlantıda verilmiştir. Formu doldurup ‘Submit’ seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Başvurunuz bize ulaşacaktır.
  • -Sınavdan 1-2 gün öncesinde gözetmeniniz tarafından sizlere detaylarla ilgili bilgilendirme gönderilecektir.
  • Formda uzaktan online ve kampüs lablarında online olmak üzere iki seçenek bulunduğunu göreceksiniz. Kampüste girmeyi seçen öğrencilerimiz için sınav günü lab girişinde son 72 saat içerisinde yapılmış antijen/PCR sonucu veya aşı sertifikası (gerekli olan dozların hepsinin tamamlanmış olması koşulu ile) talep edilecektir.
  • Kampüs lablarında yer alacak sınav sosyal mesafe kurallarına göre gerçekleştirileceğinden lablarda girmeyi tercih eden öğrencilerimizin tümü aynı gün ve aynı saatte alınamayacaktır.
    Başvuru sayısına göre sınav değişik gün veya saatlerdeki oturumlar şeklinde gerçekleştirilecektir. Bununla ilgili detaylar da sizlere gelen mailde belirtilecektir.
  • İngilizce seviyeniz bölümdeki çalışmalarınızı yürütmek için yeterli değil ise sınava girmeyip doğrudan İngilizce Hazırlık Okulu’na başlamayı da tercih edebilirsiniz.
    Bunun için İngilizce Hazırlık Okulu ile iletişime geçip bunu belirtmeniz gerekecektir. Bu durumda lütfen sınav başvuru formunu DOLDURMAYINIZ.
  • Uzaktan online sınava giren kişi kendi ekipmanının çalışır durumda olmasından ve aktif bir internet bağlantısı bulunmasından sorumludur. Bunların düzgün çalışıp çalışmayacağından emin
    değilseniz laboratuvar seçeneğini seçiniz.
  • Sorularınız için: [email protected]

E- Sınav Yönergesi

MACOS için Safe Exam Browser(SEB) Kurulumu

Windows için Safe Exam Browser(SEB) Kurulumu