2017-2018 Bahar Dönemi İçin Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Burs Verilecektir

Eklenme Tarihi: 16 Ocak 2018, Salı, 13:18
Son düzenleme: 15 Şubat 2018, Perşembe, 15:54

2017-2018 Bahar döneminde Yüksek Lisans ve Doktora programlarına Yakın Doğu Üniversitesi tarafından burs verilecektir.

Master (Tezli) ve Doktora programlarında %100, %75, %50 ve %25 burs olanağı sunulacaktır.

Burs kapsamına dahil programların listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

Son başvuru tarihi  11 Şubat 2018 olup, burs başvurularının sonucu 15 Şubat 2018 tarihinde açıklanacaktır.

• T.C ve K.K.T.C uyruklu öğrencilerin başvuruları gerekli belgelerle birlikte burs@neu.edu.tr e-posta adresine, “ISOSH-2018S” referans kodu ile yapılabilir.
  • Yabancı uyruklu öğrencilerin başvuruları gerekli belgelerle birlikte scholar@neu.edu.tr e-posta adresine, “ISOSH-2018S” referans kodu ile yapılabilir.

Başvuru için gerekli olan belgeler:

Master:

1. Lisans diploma ve transkript kopyası
  2. ALES sonuç belgesi(TC uyruklu öğrenciler)
  3. Kimlik yada pasaport kopyası
  4. 2 tane pasaport resmi
  5. 2 tane referans mektubu
  6. Başvuru formu

Doktora:

1. Lisans diploma ve transkript kopyası
  2. Yüksek lisans diploma ve transkript kopyası
  3. ALES sonuç belgesi(TC uyruklu öğrenciler için)